Za četvrtak, 16. decembar 2010. godine

0

BEOGRAD, 15. decembra 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili izveštaju zvaničnika Saveta Evrope Dika Martija o trgovini organima na Kosovu i u Albaniji.

BEOGRAD, 15. decembra 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili izveštaju zvaničnika Saveta Evrope Dika Martija o trgovini organima na Kosovu i u Albaniji.

ALO – Pod naslovom „Tadić će morati pod nož“, list piše da je predsednik Srbije Boris Tadić zbog povrede noge neophodan hirurški zahvat.

BLIC – O izveštaju Dika Martija o trgovini organima na Kosovu i u Albaniji u tekstu „Euleks mora da pokrene istragu protiv Tačija“. Predsednika Srbije Borisa „Tadića čeka operacija noge koju je povredio na košarci“. O sinu nekadašnjeg zamenika ministra policije Radovana Stojičića „Badže“ pod naslovom „Badžin sin uhapšen zbog pljačke vila Zečevića i Bjekovića“. Pevačica Svetlana Ražnatović po povratku iz Australije: „Rekla sam da ću se vratiti“.

VEČERNJE NOVOSTI – O predstojećim izborima za novi sastav nacionalnog saveta Bošnjaka za list govori ministar za ljudska prava Svetozar Čiplić: „Muftija sigurno gubi!“ Predsednik Srbije Boris Tadić najavio „Moram na operaciju Ahilove tetive“. Pevačica Svetlana Ražnatović po povratku iz Australije: „Došla sam, zašto bih bežala“.

DANAS – O izveštaju Dika Martija o trgovini organima na Kosovu i u Albaniji u tekstu „Tači za premijera ili za zatvor“. O odnosima Srbije i Rusije pod naslovom „Tadić i Medvedev u aprilu potpisuju sporazum“. List piše da „Banke jačaju dinar“. Pisac Miljenko Jergović komentariše dolazak Roberta Prosinečkog u Crvenu zvezdu: „Niti je u Zagrebu bio ustaša, niti će u Beogradu biti četnik“.

KURIR – „Vratila sam se!“ – naslov je teksta o povratku pevačice Svetlane Ražnatović iz Australije. „Moram na operaciju“, o povredi predsednika Srbije Borisa Tadića.

POLITIKA – O izveštaju Dika Martija o trgovini organima na Kosovu i u Albaniji u tekstu „EU: Marti da pruži dokaze protiv Tačija“. O generalnom štrajku u Grčkoj pod naslovom „Sedmi štrajk Grka“. O dokumentima bivše službe državne bezbednosti u tekstu „Sačuvana imena doušnika DB-a“.

PREŠ – O izveštaju Dika Martija o trgovini organima na Kosovu i u Albaniji u tekstu „Euleks hapsi Tačija?“ O spekulacijama vezanim za mesto premijera pod naslovom „Dinkić predložio da Dačić bude premijer“. List piše o tome da je Stanko Subotić postao vlasnik hrvatskog lista „Cane kupio Nacional“.

PRAVDA – „Tači otimao ljude i vadio im organe“, o izvestaju specijalnog izvestioca Saveta Evrope Dika Martija. „Badžin sin pljačkao vile na Dedinju“, o hapšenju sina bivšeg ministra policije Radovana Stojičića.

PRIVREDNI PREGLED – „Za najbolje brendove 24 statuete“, o dodeli priznanja „Najbolje iz Srbije 2010“. List piše i da je carinska unija Rusije, Belorusije i Kazahstana šansa za srpske firme „Srbija pouzdan ruski partner“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.