Petak, 17. decembra 2010. godine

BEOGRAD, 16. decembra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili izveštaju zvaničnika Saveta Evrope Dika Martija o trgovini organima na Kosovu i u Albaniji, kao i drugim ekonomskim i društvenim temama iz zemlje i sveta.

BLIC - "'Srbijagas' kupio 60 novih automobila", najveći je naslov lista uz nadnaslov "Vozni park platili oko pola miliona evra". "Novac od prodaje organa išao na švajcarske račune", najava je o izveštaju Dika Martija.

VEČERNJE NOVOSTI - "Vreme radi za begunce!", izjava je glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca. "Krali redom od kašika do bundi", najava je teksta da je u zemunu otkriveno skladište sa ukradenim stvarima.

DANAS - "Vlada i dalje krši zakone, biće krivičnih prijava", tekst je o izveštaju državne revizorske institucije. "Beograd čeka stav međunarodne zajednice", vest je o izveštaju Dika Martija.

POLITIKA - "Marti: Dokaza ima, ali je svedocima potrebna zaštita", o izveštaju je zvaničnika Saveta Evrope. "Evropska i Venecijanska komisija podržale zakone o sudijama", izjava je ministarke pravde Snežane Malović.

sne/dar

Pogledajte još