Magic night

Šta obući za Novogodišnju noć? Šta pokloniti dragim osobama? Magic Night je mislio na sve, pa je priredio ekskluzivni događaj, modnog tipa, sa temom – NOVA GODINA.

Koncipiran je kao jedna velika modna revija i izložba na kojoj učestvuju poznati brendovi sa svojim predlozima styling-a i poklona za Novogodišnju noć. Među poznatima bili su i Branislav Lečić i Nina Radulović, Kaja Ostojić, Dr. FeelGood, Aleksandar Berček, i mnogi drugi...

Osim u modi, gosti su uživali i u prijatnom ambijentu, ukrašavanju jelke, koktelu, muzici, uz malo prave magije. Događaj je namenjen VIP zvanicama, javnim ličnostima iz oblasti mode, filma, muzike, medija, politike...

Ako još uvek niste odlučili šta ćete obući za najluđu noć, još uvek ne znate šta ćete pokloniti svojim voljenima za Novu Godinu… Volite glamur, modu, šljokice, neodoljive sitnice, asesoare, novogodišnje raspoloženje… Pogledajte slike u našoj fotogaleriji i inspirišite se!

Domaćini večeri, odnosno bolje reći - domaćice bile su Ivana Stanković, naša poznata manekenka koja je napravila svetsku karijeru i Marija Kilibarda uspešna mlada voditeljka RTS-a. Kao domaćin ističe se i Citroen Vitro Group, punudivši svoj ekskluzivni prostor za događaj.

Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još