Pogledajte poslednji šou Lerija Kinga!

U četvrtak, 16. decembra, desilo se nešto što mnogi nisu očekivali da će se desiti u skorije vreme - legenda talk show voditeljstva, Leri King se odjavio iz svoje legendarne emisije "Larry King Live", koja se 25 godina emitovala na televiziji CNN. Zvezde, prijatelji i kolege podržale su "Kralja" koji je svoje čuvene tregere odveo u penziju!

Okružen nekim od svojih omiljenih gostiju, Leri King je u četvrtak, 16. decembra, po poslednji put odjavio svoju legendarnu emisiju "Larry King Live", nakon 25 uspešnih godina emitovanja na televiziji CNN. Popularni "Kralj" je "okačio" svoj zaštitni znak - tregere o klin i otišao u penziju.

Sve same zvezde i Lerijevi prijatelji zahvalili su se legendi na godinama provedenim u novinarstvu. Među njima su bili njegov "štićenik" i, takođe, poznata TV zvezda Rajan Sikrest, zatim Donald Tramp, guverner Švarceneger, kolege novinari/TV voditelji - Kejti Kjurik, Bil Mar, Barbara Volters i Anderson Kuper, kao i bivši i sadašnji američki predsednici - Klinton i Obama.

Ovog puta sa crvenim tregerima i crvenom kravatom na bele tufnice, King je pred kraj šoua doveo svoju suprugu i dvojicu sinova, a potom je usledio nastup Tonija Beneta.

- Vreme je da "okačim" svoje noćne tregere - rekao je King krajem juna kada je prvi put pomenuto njegovo penzionisanje, a za svoj finalni šou 16. decembra sve što je želeo jeste da se zahvali publici koja ga je godinama gledala.


Pogledajte kako je izgledalo poslednjih 45 minuta Lerija Kinga na CNN-u... do nekog sledećeg viđenja, jer teško da će "Kralj talk showa" tek tako da napusti male ekrane!

Katarina Milovanović

Pogledajte još