Subotić nije poslovao sa braćom Šarić

BEOGRAD, 19. decembra 2010. (Beta) - Biznismen Stanko Subotić, optužen u Srbiji za šverc cigareta, izjavio je da ga je sin Miroslava Miškovića upoznao sa braćom Šarić, ali je rekao da nije poslovao sa njima niti da je znao čime se bave.

"Iz Srbije su dolazile informacije da su to ljudi koji ulažu dosta u Srbiju i koji su pošteni", rekao je Subotić emitovan u nedelju u intervjuu televiziji B92 i odbacio tvrdnje da ima bilo kakve veze sa braćom Šarić.

"Činjenica je da su počeli mene da petljaju u tu aferu i da manipulišu sa činjenicom da te ljude znam. Čudi me kako to da nisu rekli da su to drugovi Marka Miškovića", rekao je on i dodao da ne zna da li su se braća Šarić bavila trgovinom drogom, kao i da je moguće da to nije znao ni Marko Mišković.

Subotić je optužio i direktora Radio-televizije Srbije Aleksandra Tijanića da je izmislio da on duguje pare braći Šarić.

"To je sve gospodin biograf (Aleksandar Tijanić) sa svojim podbiografima izmislio", rekao je Subotić i optužio Tijanića da od Miroslava Miškovića dobija godišnje milion evra za zaštitu njegovih interesa.

Na pitanje kako je zaradio novac, Subotić je rekao da je u Srbiju došao 2000. i da je počeo da ulaže u konfekciju, a da je već tada bio bogat.

Pogledajte još