Nina Seničar postaje holivudska glumica?

0

Novosadska manekenka Nina Seničar iliti „srpska Nina Morić„, kako je italijanski mediji često nazivaju, novogodišnje praznike će provesti u Njujorku.

Lepa novosadska manekenka Nina Seničar, bivša djevojka Erosa Ramazzottija koju zbog karijere u Italiji mediji često nazivaju i „srpskom Ninom Morić„, makar se znatno manje družila s plastičarima od svoje hrvatske imenjakinje, uskoro bi mogla postati i holivudska glumica.

Italijanskim medijima je, naime, otkrila kako će tokom božićnih i novogodišnjih praznika boraviti u Njujorku, ali ne samo radi odmora, već i zbog pregovora o ulozi u jednom američkom filmu.

Dobila sam ponudu koju nisam mogla odbiti jer je moj veliki san da uspem i kao glumica. U Njujorku ću napraviti seriju promotivnih fotografija koje će biti dostavljene agencijama koje traže lica za televiziju i film. Prednost mi je i to što dobro govorim engleski pa se nadam da će se moj san ostvariti„, kazala je Nina koja se kao glumica već okušala u italijanskom naučno-fantastičnom filmu „Volume 0„, u kojem je glumila ratnicu.

Ova lepotica trenutno je sama, a za ove pranike ima želju da pronađe novog dečka: „Trenutno sam sama i voljela bih u novoj godini dobiti jednog pravog muškarca za sebe“.

Momci, pa šta još čekate?

N.D.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.