Za utorak, 21. decembar 2010. godine

BEOGRAD, 21. decembra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvetili su aferi o trgovini organima na Kosovu i u Albaniji 1999, najavljenoj operaciji Ahilove tetive predsednika Srbije Borisa Tadića, kao i ostalim tekućim temama.

BLIC - List, najavljujući operaciju Ahilove tetive predsednika Srbije Borisa Tadića za četvrtak, piše: "Tadić može samo da pliva". O najmoćnijim ljudima u Srbiji pod naslovom "Nema nam spasa bez uspešnih žena". Otac Novaka Đokovića, Srđan, poručuje: "Hoću da Savez bude uspešan kao moja porodica".

VEČERNJE NOVOSTI - Za list govori predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović: "Nikoga se nećemo odreći". O najavama odlaska s vlasti premijera Crne Gore Mila Đukanovića pod naslovom "Milo danas odlazi".

DANAS - O budžetu Srbije za 2011. u tekstu "Budžet za preživljavanje". O razvoju Srbije u narednoj deceniji prema programu Demokratske stranke pod naslovom "Srbija 2020 lansirana u javnost".

POLITIKA - O aferi trgovine ljudskim organima na Kosovu 1999. u tekstu "Martijev preokret: i Srbi su žrtve". O najavljenoj ostavci premijera Crne Gore Mila Đukanovića pod naslovom "Da li će Đukanović danas reći ostavka". Posle sporazuma s vladom tvrde "Sindikati: vlada izigrala penzionere".

PREŠ - O slučaju porodice Nastić iz SAD u tekstu "Državu baš briga za Nastasiju (5) i Damjana (8)". O operaciji Ahilove tetive predsednika Srbije Borisa Tadića najavljenoj za četvrtak, pod naslovom "Tim lekara operiše Tadića". O slučaju trgovine organima na Kosovu i u Albaniji 1999. u tekstu "Euleks neće protiv Tačija".

gor/dar

Pogledajte još