Tajms:Tači uvređen zbog optužbi protiv njega

0

LONDON/BEOGRAD, 12. decembra (Beta) – Premijer Kosova Hašim Tači uporedio je optužbe o njegovoj umešanosti u trgovinu ljudskim organima sadržane u izveštaju predstavnika Saveta Evrope Dika Martija sa "nacističkom propagandom", navodi londonski Tajms. (Times).

LONDON/BEOGRAD, 12. decembra (Beta) – Premijer Kosova Hašim Tači uporedio je optužbe o njegovoj umešanosti u trgovinu ljudskim organima sadržane u izveštaju predstavnika Saveta Evrope Dika Martija sa „nacističkom propagandom“, navodi londonski Tajms. (Times).

Pod naslovom „Premijer uzvraća udarac na optužbe da je mafijaš i trgovac ljudskim organima“ Tajms piše da je Tači u intervjuu za list u Prištini najavio i „međunarodnu sudsku borbu“ protiv autora izveštaja, prenosi Bi-bi-si (BBC).

„Ovo je najtežza uvreda koju sam doživeo kao čovek, otac i premijer a reč je i o kleveti čitavog naroda Kosova,“ rekao je Tači britanskom listu.

Odbacujući sve optužbe o umešanosti u organizovani kriminal, Tači je Tajmsu rekao da ga one neće sprečiti u realizaciji njegovih političkih ciljeva i da uskoro namerava da poseti Sjedinjenje Države i nekoliko evropskih zemalja.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.