Volkov: Došao bih u Zvezdu

Robert Prosinečki je izabrao da dan počne sastankom sa Vladimirom Volkovim. Šef stručnog štaba Crvene zvezde rekao je i lično prvotimcu Šerifa da ceni njegove kvalitete i da ga ima u planu za prolećne izazove.


– Utisci su pozitivni, sviđaju mi se ideje legendarnog fudbalera
– istakao je Vladimir Volkov.

Zvezdina želja je jasna, a kad bi se pitao još samo 24–godišnji univerzalac po levoj strani terena, posao bi već bio završen.


– Nije samo Crvena zvezda zainteresovana, ali sam Prosinečkom rekao da bih prihvatio poziv sa Marakane. Sve je na klubovima, biće sve lako ukoliko se dogovore.

Šerif je raspoložen da, posle eliminacije iz Lige Evrope, proda Volkova. Misterija je po kojoj ceni. Crvena zvezda bi do kraja godine morala da interesovanje potvrdi slanjem zvanične ponude.


– Obeštećenje neće biti malo, možda sam i preskup Zvezdi. Moj menadžer će narednih dana otputovati u Tiraspolj da vidi kakve su opcije
– naglasio je Volkov.

Osim trenera i fudbalera, sastanku su prisustvovali zamenik sportskog direktora Crvene zvezde Goran Vasilijević i menadžer Petar Bazić.


– Robi je gospodin, čovek zdravog razmišljanja, poželeo sam mu velike uspehe u Crvenoj zvezdi
– utisci su Bazića.


Bazel nudio milion evra

Šerif je imao mogućnost da proda Vladimira Volkova letos, ali je odbio ponudu Bazela od milion evra! Skrenuo je pažnju Švajcaraca upravo u duelima protiv njih, u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

– Iznenadio sam se što nisu prihvatili – uz osmeh je prokomentarisao Petar Bazić.

Ukoliko moldavski šampion nije spustio kriterijume, sa sigurnošću se može tvrditi da Crvena zvezda nije u stanju da angažuje Volkova.


Ugovor do naredne zime

Vladimir Volkov ima ugovor sa Šerifom do naredne zime, pa je sada možda i poslednja prilika da Moldavci zarade na Srbinu.

Već narednog leta bi imao mogućnost da se obaveže od januara 2012. na vernost drugom klubu i ode bez obeštećenja.

www.zurnal.rs

Pogledajte još