Mari Mari pevala za decu na Trgu Nikole Pašića

0

Pevačica Mari Mari i njena Muzička radionica nastupili su na Trgu Nikole Pašića na velikom novogodišnjem koncertu za decu Beograda!

Pevačica Mari Mari i njena Muzička radionica nastupili su na Trgu Nikole Pašića na velikom novogodišnjem koncertu za decu Beograda! Pridružile joj se i Goca Tržan, Aleksandra Perović, Saša Kovačević, Neverne bebe…

U saradnji sa Skupštinom grada i Sekretarijatom za dečju zaštitu, Mari Mari je zajedno sa svojom Muzičkom radionicom organizovala veliki besplatan novogodišnji dečji koncert na kome je izvela novogodišnju numeru pod nazivom „Novogodišnja pesma“. Ova vesela pesma će tokom praznika biti i himna Beograda, a uskoro se iščekuje i spot za ovu numeru. 

Pored ove, Mari Mari je izvela niz drugih dečjih pesmi, a na bini su joj se pridružile i popularne kolege poput Goce Tržan, Saše Kovačevića, Nevernih beba, Aleksandre Perović… 
 
Pre koncerta, koji je najavljen kao poklon Beograda i Mari Mari najmlađim sugrađanima, pevačica je rekla: 

Veliko mi je zadovoljstvo i čast da svim mališanima Beograda priredim pravi muzički spektakl koji je potpuno besplatan. Verujem da će se svoj deci dopasti „Novogodišnja pesma“ koja je poklon Muzičke radionice našem gradu. Drago mi je i da će ovaj koncert svojim prisustvom uveličati veliki broj mojih kolega, prijatelja muzičara i da ćemo se svi sjajno zabaviti.

Mari Mari i brojna okupljena deca su dugo uživali u druženju na Trgu Nikole Pašića po skoro prolećnom beogradskom danu…

K.M.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.