Za subotu, 25. decembar 2010.

BEOGRAD, 25. decembra 2010. (Beta) - Beogradski listovi na naslovnim stranama najviše pažnje posvećuju hapšenju gradonačelnika i potpredsednika opštine Budva Rajka Kuljače i Dragana Marovića.

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o hapšenju gradonačelnika i potpredsednika opštine Budva u tekstu "Uhapšeni Kuljača i Marović". U tekstu "Plate rastu 10 odsto" Novosti pišu o dogovoru Vlade i sindikata o novom načinu obračuna zarada.

DANAS - U tekstu "Prosinečki, Josipović i Tadić vojnici koji nas mire" list donosi intervju sa Miroslavom Blaževićem o hrvatsko-srpskim odnosima. Ministarka pravde Snežana Malović o utvrđivanju pozadine ubistva Zorana Đunđića za list govori u tekstu "Ne smemo ponoviti greške iz 2006."

POLITIKA - List piše o hapšenju gradonačelnika i potpredsednika opštine Budva u tekstu "U Budvi privedeni Dragan Marović i Rajko Kuljača". U tekstu "Rasprava u vladi zbog izbornog sistema", list donosi priču o nesuglasicama u vladi po tom pitanju.

PREŠ - "Država hitno da pomogne Nastićima" - list piše da je predsednik Srbije Boris Tadić zatražio da se slučaj porodice Nastić podigne na najviši diplomatski nivo. U tekstu "Milo hapsi Marovića" o hapšenju potpredsednika i gradonačelnika Budve.

iva/dar

Pogledajte još