Pretnje smrću Juanu Makgregoru

0

LONDON, 25. decembra 2010. (Beta) – Snimanje filma "The Impošible" u kojem glavnu ulogu tumači Juan Makgregor, privremeno je prekinuto u Tajlandu zbog pretnji smrću tom škotskom glumcu. Jedan statista zatečen je u glumčevoj prikolici kako piše pretnje u formi pesme u kojoj opisuje Makgregorovu smrt, preneo je dnevnik Indipendent.

LONDON, 25. decembra 2010. (Beta) – Snimanje filma „The Impošible“ u kojem glavnu ulogu tumači Juan Makgregor, privremeno je prekinuto u Tajlandu zbog pretnji smrću tom škotskom glumcu. Jedan statista zatečen je u glumčevoj prikolici kako piše pretnje u formi pesme u kojoj opisuje Makgregorovu smrt, preneo je dnevnik Indipendent.

„Nismo mogli da alarmiramo tajlandsku policiju zato što je čovek samo pisao stihove i oni to ne bi razumeli. Nije bilo ličnog obračuna“, rekao je jedan član filmske ekipe.

„Statisti je rečeno da neće biti potreban nedelju dana i da ćemo ga zvati kada bude vreme. Nismo ga zvali. Bio je zabrinut i iznenađen. Producenti su zaključili da on predstavlja ozbiljnu pretnju“, dodao je isti izvor. Statista je Amerikanac koji živi u Tajlandu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.