Srbija pobedila Rusiju za Dan rukometa

0

BEOGRAD, 26. decembra 2010. (Beta) – Rukometna reprezentacija Srbije pobedila je u nedelju u Beogradu selekciju Rusije sa 37:33 (20:11), u humanitarnom meču za postradale u zemljotresu u Kraljevu, a koji je održan povodom "Dana rukometa".

BEOGRAD, 26. decembra 2010. (Beta) – Rukometna reprezentacija Srbije pobedila je u nedelju u Beogradu selekciju Rusije sa 37:33 (20:11), u humanitarnom meču za postradale u zemljotresu u Kraljevu, a koji je održan povodom „Dana rukometa„.

Rukometaši Srbije odigrali su dva različita poluvremena – prvo u kojem su igrali odlično u odbrani i napadu i kada su poveli sa 20:9 i drugo – u kojem su primili 22 gola.

Najbolji rukometaš Srbije bio je Marko Vujin sa 14 golova, od kojih je 10 postigao u prvom delu meča.

Posle utakmice selektor Srbije Veselin Vuković istakao je da se videlo da ekipi nedostaju tri igrača, pre svega za igru u odbrani.

„Mislim da smo dok smo imali snage dosta dobro odradili posao. Posle je ‘curelo na sve strane’ u odbrani. Zadovoljan sam da smo pokazli želju da nadoknadimo nedostatak igrača„, rekao je Vuković.

Reprezentacija Srbije sutra putuje u Tunis na dvomeč sa domaćom selekcijom, a zatim 2. januara u Kovilovu nastavlja pripreme za SP.

Svetsko prvenstvo održaće se od 13. do 30. januara u Švedskoj.

 

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.