Pobeda ekipe KLS u Laktašima

BEOGRAD, 26. decembra 2010. (Beta) - Reprezentacija Košarkaške lige Srbije (KLS) pobedila je u Laktašima, kod Banjaluke, selekciju Republike Srpske 86:83 u tradicionalnom revijalnom meču.

Pobednik je odlučen u finišu kada je tri vezana poena postigao Stefan Balmazović iz valjevskog Metalca, koji je bio i najefikasniji pojedinac sa 23 poena.

U ekipi Republike Srpske najefikasniji je bio Nemanja Vranješ iz banjalučkog Borca sa 20 poena.

Na poluvremenu, u šutiranju "trojki" najbolji je bio Filip Čović iz FMP-a, koji je ubacio 16 poena, dok je njegov klupski drug Andreja Milutinović bio najbolji u zakucavanju.

Prihod sa utakmice igrane u okviru "Košarkaškog sabora u Laktašima biće uplaćen kao pomoć građanima Kraljeva i okoline pogođenih zemljotresom početkom novembra.

Selekcija KLS, u okviru akcije KSS "Koš za Kraljevo", u ponedeljak u beogradskom Pioniru (20) igra protiv reprezentacije srpskih klubova koji se takmiče u Jadranskoj ligi.

Kao selektori, ekipe će predvoditi poslavljeni jugoslovenski reprezentativci Dejan Tomašević i Žarko Paspalj, dok su treneri Boško Đokić, Marko Ičelić i Bojan Kusmuk (KLS), odnosno Miroslav Nikolić, Željko Lukajić i Mihailo Uvalin (NLB).

Pogledajte još