Deda Mrazovi trčali kroz Beograd

0

Više od hiljadu Deda Mrazova i Baba Mrazica protrčalo je centrom Beograda na 3. trci Deda Mrazova koja je imala i humanitarni karakter. Skupljeni prilozi biće namenjeni roditeljskoj kući u Beogradu u kojoj su smeštena deca iz unutrašnjosti koja se leče od raka.

Više od hiljadu Deda Mrazova i Baba Mrazica protrčalo je centrom Beograda na 3. trci Deda Mrazova koja je imala i humanitarni karakter. Skupljeni prilozi biće namenjeni roditeljskoj kući u Beogradu u kojoj su smeštena deca iz unutrašnjosti koja se leče od raka.

Obučeni u legendarne crvene kostime Deda Mraza, brojni učesnici su istrčali, počev od Terazijske česme, sada već tradicionalnu Beogradsku trku Deda Mrazova.

Pod sloganom „Verujem u Deda Mraza“, svi učesnici trke su besplatno dobili kostime Deda Mraza, a po preuzimanju su mogli da pokažu svoju humanost i ostave prilog za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Sredstva prikupljena na ovom događaju biće iskorišćena za roditeljsku kuću u Beogradu u kojoj su smeštena deca iz unutrašnjosti koja se leče od raka.

Deda Mrazevi i Baba Mrazice koji su prošli kroz cilj na poklon su dobijali sertifikat o učešću i tople napitke.

Inače, promoteri ovogodišnje Trke Deda Mrazova bili su Ivan Tasovac, Ljubivoje Ršumović, Žarko Paspalj, Svetlana Ceca Kitić i mnogi drugi.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.