Del Neri ne želi da proda Bufona

0

BEOGRAD, 27. decembra 2010. (Beta) – Trener Juventusa Luiđi Del Neri rekao je da namerava da zadrži golmana Đanluiđija Bufona u ekipi i da bi samo "idiot" mogao da proda takvog čuvara mreže.

BEOGRAD, 27. decembra 2010. (Beta) – Trener Juventusa Luiđi Del Neri rekao je da namerava da zadrži golmana Đanluiđija Bufona u ekipi i da bi samo „idiot“ mogao da proda takvog čuvara mreže.

Bufon će se početkom januara vratiti u tim posle oporavka od povrede leđa. On je u nekoliko navrata izrazio nezadovoljstvo rezultatima kluba, ali je ipak produžio ugovor sa crno-belima do 2013. godine.

Mediji su preneli da je Mančester junajted zainteresovan za 32-godišnjeg golmana, ali je trener torinskog tima rekao da ne namerava da pusti Bufona.

„Ne možete da pričate o velikim igračima, a da neko pogrešno ne shvati vaše reči. Ljudi žele da polemike, govore da mislim da ima boljih od Bufona„, rekao je Del Neri italijanskim medijima.

„Ali, ja nisam lud. U poslednjih 10 godina Bufon je učio trenere na koji način da rade sa golmanima i kako da dovedem u pitanje njegov status u timu? Samo idiot bi prodao takvog golmana, on je pravo bogatstvo Juventusa„, dodao je on.

Bufon je karijeru počeo u Parmi, a 2001. godine prešao je u Juventus za koji je odigrao 337 utakmica. Za reprezentaciju Italije, sa kojom je 2006. godine osvojio Svetsko prvenstvo, nastupio je 102 puta.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.