Za utorak, 28. decembar 2010.

BEOGRAD, 28. decembra 2010. (Beta) - Beogradski listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najvišu pišu o eksploziji u fabrici oružja u Čačku, kao i o tekućim političkim i ekonomskim temama.

BLIC - O eksploziji u fabrici oružja u Čačku u tekstu "Čačak izbegao tragediju". O ugovoru srpskog avio prevoznika Jata i Erbasa pod naslovom Jat kupuje četiri aviona od Erbasa. O drugoj investiciji Srbije u Hrvatskoj u tekstu "Vučićević kupio Turbo limač".

VEČERNJE NOVOSTI - Za list govori predsednik Demokratske stranke Srbije,bivši premijer Vojislav Koštunica: "Novi izbori jedina spona" sa SNS-om. O eksploziji u fabrici oružja u Čačku u tekstu "Pakao u Slobodi".

DANAS - Za list govori predsednica Narodne skupštine Slavica Đukić-Dejanović: "Dačić je najbolje rešenje za premijera". O eksploziji u fabrici oružja u Čačku u tekstu "Eksplodirale granate". O predlogu Ministarstva rudarstva i energetike Vladi pod naslovom "Lošije gorivo po nižoj ceni".

POLITIKA - O odgovoru Hrvatske na srpsku protivtužbu pred Međunarodnim sudom pravde profesor međunarodnog prava Tibor Varadi smatra "Poravnanje u interesu Hrvata i Srba". O eksploziji u fabrici oružja u Čačku u tekstu "Detonacije uništile pogon u Slobodi". Za list govori ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić: "Građani će kazniti onoga ko je na vlasti". O odluci jagodinske opštine da mladoženje nagradi sa 3.000 evra pod naslovom "U jagodinskim selima nisu problem pare već devojke".

gor/dar

Pogledajte još