Ostaju prioriteti vlade Mila Đukanovića

0

PODGORICA, 28. decembra 2010. (Beta) – Mandatar Igor Lukšić izjavio je u Skupštini Crne Gore da će njegova vlada "deliti prioritete" vlade dosadašnjeg premijera Mila Đukanovića koji je 21. decembra podneo ostavku.

PODGORICA, 28. decembra 2010. (Beta) – Mandatar Igor Lukšić izjavio je u Skupštini Crne Gore da će njegova vlada „deliti prioritete“ vlade dosadašnjeg premijera Mila Đukanovića koji je 21. decembra podneo ostavku.

„I nova vlada kao i prethodna biće posvećena kontinuitetu ostvarivanja nacionalnih interesa, kao i stvaranju uslova za ekonomski prosperitet naše države“, rekao je Lukšić u eskpozeu koji je podneo crnogorskom parlamentu, na početku rasprave o njegovom predlogu sastava i programa nove crnogorske vlade.

Lukšić je, međutim, rekao da je u Crnoj Gori „potrebna određena promena vrednosti“. U tom kontekstu, on je upozorio da izvršna vlast, premijer i ministri neće rešavati sve probleme radnika, probleme poslodavaca i lokalnih samouprava. Lukšić je u sastav svoje vlade predložio šest novih ministara, a izvršio je i neke organizacione promene u vladi.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.