Dačić: DS i SNS u kontaktu

0

BEOGRAD, 30. decembar 2010. (FoNet) – Vicepremijer i lider socijalista Ivica Dačić je izjavio da je "siguran da će DS i SNS pokušati da naprave vladu, ako ne uspeju da dosegnu većinu sa svojim manjim partnerima".

BEOGRAD, 30. decembar 2010. (FoNet) – Vicepremijer i lider socijalista Ivica Dačić je izjavio da je „siguran da će DS i SNS pokušati da naprave vladu, ako ne uspeju da dosegnu većinu sa svojim manjim partnerima“.

„Znam da i jednima i drugima sada ne odgovara da se to priča, baš kao što svojevremeno ni nama nije odgovaralo kada se pre izbora pričalo da ćemo da odemo sa DS. Ali, tu opciju ne treba odbacivati, pošto znam da su svakodnevno u kontaktu“, rekao je on za Večernje novosti.

Dačić je, međutim, rekao da SNS, čak i ako bi došlo do vanrednih izbora, očigledno nema s kim da napravi vladu, jer su „radikali i DSS jasno poručili da neće sa njima, a o LDP da se i ne govori“.

Dačić je, inače, ponovio da neće biti rekonstrukcije vlade, ako ne bude saglasnosti svih članica koalicije, i da je SPS spemna za razgovor o tome, ali da dosad nije dobila nijedn konkretan predlog.

On očekuje da se u prvim mesecima 2011. reši hoće li biti rekonstrukcije ili ne.

(FoNet)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.