SNS očekuje da će 2011. biti izborna godina

BEOGRAD, 31. decembra 2010. (Beta) - Srpska napredna stranka (SNS)očekuje da će 2011. godina biti izborna, jer samo nova vlast može da donese promene na bolje građanima Srbije, izjavio je u petak u Beogradu zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.

"Samo nova i odgovona vlast može Srbiju da dovede na put napretka i prosperiteta", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je izrazio očekivanje da će građani dobiti priliku da promene vlast koja je u "potpunosti izgubila legitimitet", na, kako je naveo, polju ekonomije, socijalnoj i drugim sferama.

Vučić je istakao da plan Strategije razvoja do 2020. godine predstavlja zamagljivanje očiju i zamajavanje javnosti, uz ocenu da je aktuelna vlast najneuspešnija u modernoj Srbiji i da je njihovo zalaganje za smanjenje broja poslanika i administracije "lažno".

Vučić je dodao da je SNS do sada sakupila 300.000 potpisa građana u inicijativi za promenu Ustava koja bi vodila smanjenju broja narodnih poslanika u Skupštini Srbije i da će te potpise početkom januara predati parlamentu.

Pogledajte još