Promocija magazina FAAR

Žurka u salonu automobila „Mini Moris“ napravljena je povodom promocije osmog izdanja časopisa „Faar“. Od poznatih ličnosti koji prate modu i trendove malo ko je izostao, a program je vodila popularna voditeljka Ivon Jafali.

Časopis „Faar“ ili „Fashion&Art“, koji je pokrenuo modni studio „Klik“, sinoć je okupio veliki broj modnih znalaca, novinara , umetnika. Među gostima bili su i Ašok Murti, Dejan Cukić, Lena Bogdanović, Darko Kostić, Nikola Sarić i Milica Cerović, Maja Uzelac, Boško Jakovljević, Biljana Cincarević, Bogomir Doringer, Dragana Ćosić, Snežana Dakić, Ivana Bajić i mnogi drugi...

Sve koji nisu bili upućeni u istorijat i tematiku časopisa uvela je voditeljka Ivon Jafali. Ona je najavila i Maju Uzelac, koja je pokušala da približi gostima zašto je baš ovaj časopis nešto što bi trebalo da bude „obavezno štivo“ svim ljubiteljima mode, umetnosti i fotografije. Akcenat je, u ovom broju, prvenstveno stavljen na njegovu „art“ notu. Inače, časopis izlazi dvaput godišnje na 220 strana, a bavi se popularizacijom modnih trendova, ali i trendova u fotografiji, grafičkom dizajnu i umetnosti uopšte.

Gosti su ćaskali uz dobru muziku, i razmenjivali modne ideje, na kojima je studio „Klik“ počeo da radi pre mnogo godina, kada je počeo i sa okupljanjem modnih entuzijasta. Sve zvanice uživale su u pravoj modnoj žurki poput onih u popularnim evropskim modnim prestonicama, a druženje uz raznovrsne koktele trajalo je satima.

Pogledajte još