"Veliki brat" počinje 13. marta

Nova sezona "Velikog brata" u kojoj ove godine učestvuju i hrvatski takmičari, počinje da se prikazuje 13. marta, u nedelju, u 20 časova na Televiziji "Pink".

U poznatu kuću na Koštnjaku na tačno 106 dana useliće se dvanaest stanara iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, piše "Blic".

Ovogodišnji serijal će nositi naziv "Ljubi bližnjeg svog", a novčana nagrada za pobednika će iznositi 100.000 evra. Izbacivanja će se održavati nedeljom kada će voditelji uživo iz studija ili ispred kuće "Velikog brata" javljati ko će morati da napusti kuću. Imena voditelja iz Srbije se za sada čuvaju u tajnosti, dok će voditeljka iz Hrvatske biti Antonija Blaće.

Takmičari će biti smešteno u beogradskom Pionirskom gradu, na Košutnjaku, u kući od 400 metara kvadratnih i s 300 kvadrataoko kuće, a šta god da budu radili 24 sata na dan će ih pratiti čak 46 kamera, dok će biti ozvučeni sa 60 mikrofona. Producentski tim od 200 ljudi ce svakodnevno pratiti stanare, a ukućani će sve vreme na raspolaganju imati i psihologa.

Pogledajte još