Srpske lepotice znaju kako se treba udati

Da srpske devojke znaju da izaberu bračne partnere, dokazala je Sandra Meljničenko, supruga ruskog milijardera, koja je prošle nedelje na poklon od svog dragog dobila penthaus vredan 10 miliona evra u blizini Central parka u Njujorku...

Ona nije jedina naša lepotica kojoj je pošlo za rukom da svoj život pretvori u bajku. Međutim, nijedna od njih ne želi da otkrije recept za brak iz snova, ali zato s ponosom pokazuju svoje bogatstvo.

Sandra Meljičenko
RUSIJA - Manekenka i bivša članica grupe "Models" rođena je 1977. godine u Beogradu. Završila je fakultet za menadžment. Za jednog od najbogatijih Rusa i suvlasnika MDM banke Andreja Meljničeka udala se 2005. godine nakon muzičke karijere u Srbiji. Suprug voli da je obasipa poklonima, pa ju je tako obradovao jahtom, avionom, penthausom u Moskvi, a sada i u Njujorku. Par živi u Moskvi, a Sandra koja vreme provodi putujući po svetu odnedavno se bavi i humanitarnim radom.

Ivana Berendika
GUGL - Druga pratilja mis Jugoslavije 1995. godine i bivša modelsica Ivana Berendika rođena je 1978. godine. Udala se pre pet godina za američkog biznismena Tomasa Jermoluka, jednog od pokretača pretraživača Gugl. Ivana sa svojim mužem živi u Njujorku. Jednom prilikom joj je poklonio mobilni telefon sa dijamantima vredan pola miliona evra.

(old_image)

Ivana Božilović
GUME - Ivana je rođena u Beogradu, ali je odrasla u Čikagu. Pre tri godine udala za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača poznate kompanije za proizvodnju guma „Fajerston”. Američki bogataš bio je učesnik rialitija “Bachelor” u kojem je zaprosio Dženifer Šefit, ali ta veza nije potrajala, pa se nekoliko meseci kasnije zaljubio u Ivanu. Pre dve godine dobili su sina Adama Bruksa.

(old_image)

Jelena Jakovljević
OSTRVO - Jelena Jakovljević je nekadašnja misica. Radila je kao model u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde se i udala 2008. godine za šeika Saida bin Draia. On je jedan je od najbogatijih Arapa i radi u porodičnoj kompaniji „Bin Drai enterprajzis”. Jelena je vlasnica lanca kozmetičkih salona lepote za žene i muškarce, kreirala je svoju kolekciju cipela, torbi i kaiševa i sagradila hotel „Park plejs” sa pet zvezdica.

(old_image)

Marijana Mateus
MARIJANA Mateus je bivša manekenka, Sa 19 godina se udala za biznismena Miodraga Kostića Koleta sa kojim ima troje dece, a brak su okončali 1994. godine. Sa fudbalskim trenerom Lotarom Mateusom bila je u braku šest godina i živela je u Budimpešti. Nakon razvoda 2009. godina Marijana je zadržala njegovo prezime i započela karijeru modne kreatorke. Ima stan od 90 kvadrata i butike u Beogradu, Novom Sadu, na Kopaoniku i u Budimpešti. Pre dve godine otvorila je modnu kuću "Marijana Class”, a postala je i književnica.

(old_image)

Izvor: 24.sata

Pogledajte još