CMC Klub Satelit Zlatibor

U CMC Klubu Satelit na Zlatiboru u toku je akcija koja će gostima omogućiti da uplatom tri noćenja sa doručkom, uživaju u dodatnom, besplatnom danu boravka u prelepom zlatiborskom zamku....

Umesto 13.400 dinara, koliko košta regularna usluga noćenja i doručka u dvokrevetnoj sobi po osobi (za pet dana i četiri noći), sadašnja cena iznosi  10.050 dinara, što predstavlja uštedu od 3.350 dinara po osobi.

Akcija "Platiš tri, dobiješ četiri"  namenjena je, pre svega, svima onima koji zbog prirode poslova koje obavljaju ne mogu da izdvoje više vremena za odmor. Posebno je atraktivna porodicama, čiji se članovi zbog različitih profesionalnih rasporeda teško usklađuju kada planiraju duže odmore.

Gostima je na raspolaganju korišćenje zatvorenog bazena, saune i teretane. U CMC Klubu Satelit postoje i drugi vidovi relaksacije kao što su masaže, uživanje u đakuziju ili podvrgavanje nekom od brojnih tretmana za ulepšavanje.

Briga o gostima i kvalitet su najuočljivije odlike ušuškanog zlatiborskog zamka, koji već godinama goste privlači toplinom, intimnom atmosferom, spokojem i mirom kojim relaksira sva čula.

CMC Klub Satelit Zlatibor,  nalazi se u naselje Obudovica bb, 31315 Zlatibor, kontakt tekefon je  031/ 841 188

Pogledajte još