Zvezda ide po pobedu u Zagreb

BEOGRAD, 8. marta 2011. (Beta) - Košarkaši Crvene zvezde gostuju u Zagrebu kod Cedevite, a trener crveno-belih Mihailo Uvalin rekao je da ekipa veruje da može da iznenadi domaćina i napravi veliki korak ka opstanku u Jadranskoj ligi.

"Domaćin ima veoma kvalitetne pojedince u svojim redovima. Igraće sa dodatnim motivom jer su na deobi mesta koje vodi u Evrokup. Cedevita je favorit i biće jako teško, ali ni jednog trenutka nećemo razmišljati o predaji. Ako pružimo maksimum i ono što se budemo dogovorili, možemo potajno da se nadamo osvajanju važnih bodova u Zagrebu", rekao je Uvalin za sajt kluba.

Crvena zvezda deli poslednje mesto na tabeli sa Zadrom, a obe ekipe imaju po sedam pobeda i 16 poraza. Zvezda je prošlog vikenda pobedila Široki, a Zadar je bio bolji od Cibone.

"Tokom cele sezone mi smo pod određenim pritiskom, ali to je neminovno koju igrači moraju da prihvate. U prošlom kolu i u pobedi protiv Širokog smo potrošili dosta energije i pokazali neke pozitivne stvari u našoj igri. Iako je bilo problema sa povredama, videla se velika želja kod mojih igrača", dodao je Uvalin.

Utakmica 24. kola Jadranske lige Cedevita-Crvena zvezda igra se u sredu od 18 sati u Zagrebu.

Pogledajte još