OFK Beograd želi da prekine lošu seriju

BEOGRAD, 8. marta 2011. (Beta) - Fudbaler OFK Beograda Miloš Krstić očekuje da ekipa u sredu protiv Slobode Sevojno posle dužeg vremena zabeleži pobedu na svom terenu u Super ligi Srbije.

"Odavno nismo dobili kod kuće. Očekujem da brzo damo gol i da nam u nastavku meča bude lakše. Pokušaćemo da ih napadnemo po bokovima, i da napunimo šesnaesterac, ali i da iskoristimo prekide. Definitvno imamo snage za 90 minuta, ali očekuje nas malo teži teren i tu neće biti mnogo igre", rekao je Krstić na konferenciji za novinare u Beogradu.

"Romantičari" su prošlog vikenda izgubili u gostima od ekipe Metalca sa 2:0 i ostali na 10. mestu na tabeli. Poslednji put OFK je kod kuće pobedio 15. oktobra 2010. godine.

"Nismo očekivali poraz, to je uveliko iza nas i verujem da smo svi zaboravili. Prilazimo Slobodi koja ima dobar sastav, dovoljno je da se pogleda na tabelu i da se vide njeni rezultati", dodao je Krstić.

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević istakao je da "romantičari" ne mogu da prete ekipi koja se nalazi u gornjem delu tabele.

"Sloboda zaslužuje poštovanje. Učestvuju u završnici Kupa, nalaze se u gornjem domu tabele, a mi nismo u situaciji da pretimo bilo kome. Naša taktika je da kvalitet, odlučnost, volja i kolektiv presude, a do rezultata će doći. Jova Radivojević i Milić će pauzirati još najmanje dve nedelje, a dobra je vest da niko nema kartone i svi konkurišu za sastav", zaključio je Đurđević.

Utakmica 17. kola Super lige OFK Beograd-Sloboda Sevojno igra se sutra od 14 sati na stadionu na Karaburmi.

Pogledajte još