Željko Samardžić u Areni

Koncert i to Željka Samardžića bio je sigurno za mnoge dame koje su se okupile u Beogradskoj areni najlepši pokolon za Međunarodni dan žena 8. mart.

Dan žena ove 2011. godine proslavljen je 100. put, a Željko Samardžić je četvrti put napunio Beogradsku arenu. Romantika i lagane note, na momente atmosfera San Rema, na momente atmosfera večere uz sveće za dvoje, dovoljno je bilo da se svaka žena u Areni oseća kao da Željko Samardžić peva baš za nju.

Na kašnjenje koncerta mnogi su zaboravili sa prvim taktovima pesme "U ime ljubavi". Opušteno veče, na čijem je početku Željko Samardžić rekao da će uvek biti na strani žena, nastavljeno je hitovima "Zašto kradem", "Letnja draga", "Grlica".

(old_image)

Iako su publiku uglavnom činile dame, bilo je i kavaljera, pa ćak i porodica sa decom, od mališana od dve godine do pomalo pospanih đaka prvaka, koje je Željko Samardžić ipak uspeo da razbudi prvim taktovima svojih pesama.

Publika kad je u pitanju bonton za čistu desetku, bez preteranog guranja, i najvatrenije pristalice tik do same bine učinile su ovaj koncert posebnim. Samardžić nije propustio da pozdravi dame iz Kraljeva koje su organizovano došle na koncert. Željko je ispunio obećanje i obezbedio karte i prevoz Kraljevčankama koje su ostale bez domova. Veseloj atmosferi pridonele su i Jasna Gospić i Jelena Rozga, koje su se pridružile Samardžiću na sceni. Jelena Rozga je kako se čulo došla u Beograd baš zbog ovog koncerta.

Svi koji su došli u Arenu mogli su da čestitaju i veridbu koja se desila ove večeri. A kako je sve izgledalo pogledajte u ovom snimku.

Ovim koncertom Samardžić je proslavio 15 godina karijere, a nastup je kako je rekao posvetio majci, koja je preminula prošle godine, ali i svim majkama na svetu.

Pogledajte još