Partizan dočekuje OFK Beograd, Zvezda u Jagodini

BEOGRAD, 11. marta 2011. (Beta) - Fudbalsko prvenstvo Srbije nastavlja se u subotu utakmicama 18. kola Super lige.

Trenutni lider i aktuelni šampion Partizan na svom terenu dočekuje OFK Beograd, koji je u prva dva kola prolećnog dela zabeležio poraz i pobedu.

Crvena zvezda posle dve pobede na Marakani, protiv Smedereva i Inđije, u subotu gostuje u Jagodini koja je u nastavak sezone ušla porazom na svom terenu od Vojvodine i remijem sa Smederevom u gostima.

Zanimljiv duel očekuje se u Lučanima gde petoplasirana Sloboda Sevojno dočekuje četvrtoplasirani Rad. Iako se ekipe nalaze jedna do druge na tabeli, razlika je čak deset bodova.

Trećeplasirana Vojvodina gostuje u Ivanjici ekipi Javora, koja iza sebe ima dva nerešena rezultata. Inđija posle duela sa "večitima" dočekuje direktnog rivala u borbi za opstanak, Hajduk iz Kule. Između njih je ekipa Metalca sa 12 bodova, koja će u Kragujevcu dočekati Borac iz Čačka. Ta utakmica, takođe, nosi epitet "derbi začelja" jer Borac ima 17 bodova.

Poslednjeplasirani Čukarički na svom terenu igra protiv Spartaka iz Subotice. BSK iz Borče je u prethodnih 17 kola osvojio 18 bodova i još nije rešio pitanje opstanka u ligi, a u subotu će na Karaburmi dočekati Smederevo koje se nalazi na devetom mestu sa 21 bodom.

Pogledajte još