Kako izgleda kuća Velikog brata?

Popularni rialiti šou “Veliki brat”, četvrti po redu, počinje u nedelju u 20 časova na Televiziji “Pink”.

Prvi po redu regionalni “Veliki brat” nosi naziv “Ljubi bližnjeg svog” i održava se u Pionirskom gradu u Košutnjaku, a voditeljke će biti Marijana Mićić i hrvatska zvezda Antonija Blaće, koja je stigla u Beograd i oduševljena je novim izgledom kuće VB.

(old_image)

Među dvanaest kandidata koji će se boriti za nagradu od 100.000 evra, pored ukućana iz Srbije, Makedonije i Bosne i Hercegovine, po prvi put će se naći ukućani iz Hrvatske, što će ovaj serijal činiti posebnim i različitim od prethodnih VB.

(old_image)

Stanari će biti smešteni u renoviranoj kući od 400 metara kvadratnih i sa tri stotine metara kvadratnih prostora oko kuće, pod budnim okom Velikog vrata koji će ih pratiti sa ukupno 46 kamera i 60 mikrofona. Na taj način svaka privatnost ostaje van zidina ovog improvizovanog životnog prostora.
Kao i u svakom ciklusu i ovog puta je prostor u Košutnjaku renoviran specijalno za ovu priliku. Kuća VB je zahtevan projekat na kome je pet meseci radilo više od 70 ljudi.

(old_image)

S obzirom na to da će stanari u kući Velikog brata biti u zimskom i prolećnom periodu, ideja je bila da se proširi unutrašnjost kuće, tako da je to urađeno na originalan način.

(old_image)

Po prvi put je bazen postavljen ne u dvorištu, nego u unutrašnjosti kuće, tako da će budući ukućani imati priliku da u njemu uživaju malo više nego ranije. Sam enterijer je u osnovi promenjen - drugačiji i ekskluzivniji.

(old_image)

Ove godine je isprepleten drvenim teksturama, raznim scenografskim elementima koji imitiraju opeku, kožnim tapaciranim elementima i nesvakidašnjom kuhinjom. Naravno, i spavaonicama i ispovedaonici je dat drugačiji i novi vizuelni izgled. Akcenat je stavljen na svetleći frižider što vizuelno pruža efekat visine kuće i daje joj posebnu notu.

Pogledajte još