Poznati na promociji Lav piva

Prvi put u istoriji pivarstva u Srbiji, kreirano je i proizvedeno pivo po ličnoj želji i izboru ljubitelja piva. Nakon jedinstvenog procesa testiranja, Srbija je odabrala dugo iščekivani - Zlatni LAV. Kompanija Carlsberg Srbija predstavila je ovaj novitet na svečanom događaju koji je okupio brojne poznate ličnosti iz sveta umetnosti, sporta, politike i biznisa. Među njima i Dragan Ilić, Milan Bošković, Srđan Karanović, Miloš Vlalukin, i drugi...

Carlsberg Srbija je prva kompanija u našoj zemlji koja se odlučila za ovakav poduhvat kreiranja piva, koje biraju sami potrošači prema sopstvenom ukusu. Tokom dvodnevnog testiranja, pivaru u Čelarevu obišli su brojni ljubitelji piva, najrazličitijh profila i starosnih dobi. Sa ogromnom količinom pozitivne energije, pokazali su svoje poznavanje piva i od svih ponuđenih ukusa, koje su za ovu priliku proizveli tehnolozi kompanije, izabrali Zlatnog LAV-a, koji će u srpskoj pivskoj istoriji biti uvršten kao prvo pivo čiju su boju, ukus i naziv odredili građani Srbije.

Na svečanosti u poznatom beogradskom restoranu Bolero, gosti su imali jedinstvenu priliku da uživaju u prijatnoj atmosferi i među prvima probaju pivo Zlatni Lav. Dočeku novog člana Lav porodice prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti iz sveta kulture, mode, filma, sporta, predstavnici uspešnih kompanija, poslovni partneri i mnogi drugi.

Pogledajte još