Del Neri: Neću podneti ostavku

BEOGRAD, 11. marta 2011. (Beta) - Trener Juventusa Luiđi del Neri rekao je da neće podneti ostavku, bez obzira na rezultat predstojeće prvenstvene utakmice protiv Čezene.

Juventus u sutrašnju utakmicu sa Čezenom (20.45) ulazi sa sedmog mesta i posle tri uzastopna poraza, a mediji spekulišu da bi Del Neri mogao da dobije otkaz u slučaju poraza.

"Nijednog trenutka nisam razmišljao o ostavci. Medijski natpisi su deo igre. Juče sam razgovarao s predsednikom kluba (Andreom Anjelijem) i on veruje u mene", rekao je Anjeli.

Upitan da li je Anjelijevo poverenje trajno, Del Neri je rekao da "sve zavisi od rezultata".

"Imamo snagu i kvalitet da ostvarimo dobre rezultate. Želimo da promenimo stvari, osećam da je klub uz mene i potpuno sam miran", rekao je Del Neri.

"Juventus mora da prevaziđe negativni period. Počećemo utakmicom protiv Čezene, a posle toga čeka nas 10 mečeva. Više ne smemo da grešimo", dodao je trener Juventusa.

Juventus je sedmi na tabeli i zaostaje 25 bodova za prvoplasiranim Milanom, dok se Čezena bori za opstanak, nalazi se na 17. mestu sa 28 bodova, koliko ima i Leče na 18. u zoni ispadanja.

Pogledajte još