Đoković i Troicki pobedili u dublu

BEOGRAD, 12. marta 2011. (Beta) - Srpski teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki plasirali su se u drugo kolo turnira u Indijan Velsu u konkurenciji dublova pošto su pobedili Argentince Huana Ignasija Čelu i Huana Monaka sa 2:0 u setovima (6:3, 7:5).

Đoković i Troicki će u drugom kolu igrati protiv pobednika duela španskih tenisera Giljerma Garsije Lopesa i Alberta Montanjesa i poljsko-austrijskog para Lukaš Kubot - Oliver Marah.

Šesti nosioci na turniru Nenad Zimonjić i Francuz Majkl Ljodra u prvom kolu su završili takmičenje, pošto su izgubili od Amerikanaca Džona Iznera i Sema Kverija sa 1:2 u setovima (6:3, 3:6, 8:10).

Američki teniseri će u drugom kolu igrati protiv Britanaca Endija i Džejmija Mareja koji su savladali Brazilce Marsela Mela i Bruna Soareša sa 7:5, 3:6, 10:6.

Srpski teniser Janko Tipsarević i Čeh Tomaš Berdih nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo pošto su izgubili od belgijsko-ukrajinskog dubla Gzavije Malis-Aleksandar Dolgopolov sa 1:2 u setovima (6:4, 4:6, 8:10).

Malis i Dolgopolov će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča prvih nosilaca braće Boba i Majka Brajana iz SAD i švedsko-finskog dubla Robin Soderling-Jarko Nieminen.

Pogledajte još