U Šetnji za Zorana hiljade gradjana

0

Hiljade gradjana prošlo je u subotu centralnim beogradskim ulicama u okviru akcije "Šetnja za Zorana" koju organizuje Liberalno demokratska partije (LDP) povodom osam godina od ubistva premijera Zorana Djindjića.Povorka gradjana …

BEOGRAD, 12. marta 2011. (Beta) – Hiljade gradjana prošlo je u subotu centralnim beogradskim ulicama u okviru akcije „Šetnja za Zorana“ koju organizuje Liberalno demokratska partije (LDP) povodom osam godina od ubistva premijera Zorana Djindjića.

Povorka gradjana koji nose crvene i žute ruže i sveće, krenula je od sedišta LDP-a u Siminoj ulici ka Vladi Srbije, gde će predsednik LDP-a Čedomir Jovanović položiti venac na spomen-ploču na mestu ubistva Djindjića.

Povorku predvode Čedomir Jovanović i drugi funkcioneri LDP-a. Saobraćaj je u centralnim beogradskim ulicama je poremećen ili zaustavljen. Povorka je prolazila Ulicom kralja Milana oko 15 minuta.

Prema proceni policije, broj gradjana u povorci je i veći od 10.000. Reporter agencije Beta je čuo razgovor policajaca od kojih je jedan rekao da ima oko 15.000 ljudi.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.