Dača: Nataši bi bilo bolje da ćuti

Danilo Ikodinović je nakon kratkog zatišja u vezi sa medijskom sagom oko njegovog razvoda od Nataše Bevalac odlučio da otvorenije nego do sada progovori o svojoj stranu priče. Razgovor sa njim su vodili novinari magazina "Puls" kojima je najpre otkrio da ne samo što se neće predomisliti, već da će ubrzati razvod od Nataše Bekvalac.

"Gospođi Bekvalac je bolje da ćuti, bolje bi joj bilo da začepi usta, da ne bih ja počeo da pričam... A to će onda da bude mnogo gadno. Ono što je ona radila, to ne dao joj Bog da se sazna. A ja imam sve crno na belo, i njoj neće biti dobro... Objavila je na Fejsbuku da se razvodimo. Seljanka, ja sam ispao čovek. To je seljački. Preko Fejsbuka da saopštiš takve stvari?! Strašno!", ogorčen je Dača.

Ikodinović je svojoj bivšoj zamerio i to što je plakala pred kamerama u emisiji "Amidži šou". Međutim, nije želeo da prizna da je sve vreme štitio Natašu i dodao da je ispao čovek posle svega.

Očigledno revoltiran njenim ponašanjem nakon razlaza, ovog puta je želeo da iskreno kaže kako se zaista oseća i da nagovesti deo onoga što zaista dešavalo između njih dvoje. 

„Ne, nisam ja ispao budala. Ja mogu uveče da spavam. A gospođa? E, pa ona ne može noću da spava. Zato što nije mirna. Svaki dug dođe na naplatu. Svako loše koje uradiš dođe na naplatu. I ovo sve sa Milicom Dražin nema veze sa mozgom“

U jednom od poslednjih intervjua istakao je da će uvek poštovati Natašu jer je majka njihovog deteta, ali je sada veoma razočaran što retko viđa Hanu i to jedino kad ode po nju.

„Odem, uzmem je od gospođe, i to ne od ove prve, nego kad je ona van kuće, onda je tu druga osoba koja čuva Hanu, uzmem je i tada se viđamo", završio je Dača svoju ispovest...

Ili je samo nagovestio početak pravog razotkrivanja scenarija drame koja se odigravala među njima, naočigled široke javnosti... 

Izvor: Puls

Pogledajte još