Adrijana Lima bi napravila parfem sa mirisom Marka Jarića

Medeni mesec modelaAdrijane Lime (Adriana Lima) i srpskog košarkaša Marka Jarića izgleda da još traje. Adrijana je nedavno rekla da ne krije koliko je srećna u braku sa Markom Jarićem.

- Veoma sam sebična kad je moj suprug u pitanju jer ga ne bih delila ni sa kim - našalila se manekenka na nedavno održanoj promociji nove kolekcije "Victoria’s Secret" u Njujorku, kada je istovremeno predstavljen i parfem "Incredible", za koji je kao inspiracija poslužila upravo Adrijana Lima, prenosi "Blic".

Na pitanje da li bi volela da neko napravi parfem sa mirisom njenog supruga, plavooka Brazilka je uz osmeh odgovorila.

- To je samo za mene. Žao mi je, ali taj parfem bih zadržala samo za sebe i ne bih ga dala nijednoj ženi na svetu - istakla je Lima, koja uživa u ljubavi sa Markom još od 2007. godine.

- Da vam kažem nešto, sve u vezi mog muža je seksi, baš sve, njegova kosa, njegovi prsti, usne. Ipak, ono što apsolutno obožavam je njegova koža. Još uvek sam zaljubljena i tako će biti zauvek - procvrkutala je Lima.

Puš-ap grudnjak za Marka

Budući da je jedno od zaštitnih lica "Victoria’s Secret" već godinama, Adrijana zna kako da za sebe odabere pravi komad intimnog rublja kada želi da bude lepa svom suprugu.

- Obično uveče volim da obučem puš-ap grudnjak jer se tako najbolje spremim za svog muža, volim da budem seksi, ali i da mi bude udobno u tome što nosim - otkrila je Lima.

Iako je trenutno zbog posla u Americi, Adrijana bi se uskoro mogla naći i u Italiji budući da Marko ove sezone brani boje Montepaskija, a nakon Madrida Lima je izrazila želju i da bolje upozna Sijenu.

Pogledajte još