Dejvid Linč režira koncert Djuran Djurana

0

LONDON, 15. marta 2011. (Beta) – Američki reditelj Dejvid Linč režiraće prenos koncerta koji će engleska grupa "Djuran Djuran" krajem ovog meseca održati u Los Andjelesu, objavljeno je na sajtu Didžital spaj.

LONDON, 15. marta 2011. (Beta) – Američki reditelj Dejvid Linč režiraće prenos koncerta koji će engleska grupa „Djuran Djuran“ krajem ovog meseca održati u Los Andjelesu, objavljeno je na sajtu Didžital spaj.

Režiser, poznat po filmovima „Plavi somot“ i „Malholand drajv“ i serije „Tvin piks“, nadgledaće 23. marta prenos koncerta koji će se uživo prenositi na sajtu YouTube iz Majan teatra u Los Andjelesu. Obožavaoci benda biće pozvani da učestvuju kroz aplikacije „Izaberi svoju kameru“ i „Publika izbliza“ i da postave fotografije koje će se naći u onlajn kolažima.

„Ideja je da pokušamo da napravimo slojeve slika koje će se prožimati sa prizorima benda ‘Djuran Djuran’ na sceni, što je eksperimentisanje koje će, nadamo se, doneti i niz povoljnih slučajnosti“, naveo je Linč. Klavijaturista grupe Nik Rouds izrazio je nadu da će projekat imati „misteriozne, magične i iznenadjujuće“ rezultate. „Što je neobičnije, to je bolje. Ono što nam se mnogo dopada u saradnji sa Dejvidom je način na koji doživljava stvari i kako uvek uspeva da ih prikaže drugačije nego iko drugi“, kazao je Rouds.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.