Bokija 13 napali navijači

Makedonski voditelj Boki 13 mogao je samo nekolio sati pre početka večitog derbija da postane žrtva navijača koji su prolazili ispred zgrade "Pinka". Zahvaljući brzoj interveniji njegovog obezbeđenja sprečen je fizički obračun.

-Nekoliko navijača prolazilo je pored "Pinka" u trenutku kada je Boki izlazio i odmah su krenuli da dobacuju i psuju na najgori mogući način. Prišli su mu i krenuli na njega, ali hvala bogu pa Boki uvek ima obezbeđenje, koje je odmah reagovalo! Oni su zagradili Bokija, tako da niko nije uspeo da mu priđe, ubacili su ga u automobil i odvezli dok su se koškali sa huliganima. Boki je samo ćutao, jer nije želeo da izaziva ljude koji su očigledno bili pijani, a da nije bilo telohranitelja, sigurno bi izbio veći incident – rekao izvor koji se našao na licu mesta, piše "Svet plus".

(old_image)


Boki 13: To nisu navijači nego narkomani i alkoholičari

- Tačno je da su me napali neki momci, ali to nisu navijači jer sam ja siguran da se oni ne ponašaju tako agresivno i nasilno. To su bili neki narkomani i alkoholičari, koji očigledno ne znaju pravično da navijaju! Katastrofa! Sva sreća, pa imam svoje obezbeđenje koje u svakom trenutku može da odreaguje. Bitno je da je sada sve u redu i da nije došlo do fizičkog obračuna - rekao je Boki 13.

Pogledajte još