"1.2.3." u Tržnom centru Ušće

Brend "1.2.3." osnovan je 1983. godine na osnovu koncepta visoki kvalitet po pristupačnim cenama. Elegancija, moderni duh i ženski šarm, kombinovani sa originalno dizajniranim radnjama, oslikavaju imidž brenda "1.2.3."

Sa više od 240 prodavnica širom Evrope ovaj brend je jedan od vodećih u segmentu ženske mode. Obraća se aktivnoj ženi koja brine o sebi i prarti modne trendove. Iako u sebi nose glamuroznu notu i klasičnu eleganciju, kolekcije "1.2.3." ipak su namenjene i svakodnevnom životu.

Nova kolekcija najavljuje raskošnu i raznobojnu sezonu proleće/leto 2011. Grafike crne i bele boje u kombinaciji sa dodirom pinka i jakih boja daju čitavoj kolekciji poseban osećaj klase, a kamel boja je deklariše kao apsolutni šik, sa prirodnim i vatrenim paletama ili nijansama plave.

Glamur nove kolekcije varira u okvirima sofisticiranog, ultra šik i savemenog izgleda, dok su modeli stilizovani mešavinom elegantnog i kežual stila. U čast naglašene ženstvenosti kolekcija je obogaćena nijansama žar crvene i karbon crne, koje odišu šikom i glamurom.

Modeli od čipke, romantičnih cvetnih printova, kao i naglašena crvena boja, animal print i seksi odela postavljaju kolekciju na granicu između italijanskog vampa i sofisticiranosti.

Zaštitno lice ovog čuvenog brenda je Eva Herzigova.

Foto: Mirjana Ristić Damjanović

Pogledajte još