Lejdi Gaga u Podgorici

0

Trenutno najveća svetska pop atrakcija, Lejdi Gaga, dolazi u Podgoricu na svečano otvaranje "Atlas kapital centra", na poziv vlasnika "Atlas grupe" Duška Kneževića.

Trenutno najveća svetska pop atrakcija, Lejdi Gaga (Lady Gaga), kako se nezvanično saznaje, dolazi u Podgoricu na svečano otvaranje „Atlas kapital centra„, na poziv vlasnika „Atlas grupeDuška Kneževića.

Apartmani u Atlas kapital centru u Podgorici bi mogli biti gotovi do kraja marta, dok bi kompletan objekat mogao biti završen tokom proleća, javlja „Blic“. Sa hotelskim lancem „Kraun plaza“ dogovorena je franšiza za hotel u „Atlas kapital centru“.

„Atlas grupa“ je sa partnerima, koje predvodi šeik Haza iz kraljevske porodice Al Nahijan iz Abu Dabija, uložila 90 miliona evra u projekat u centru Podgorice. Oko 60 miliona evra je kredit Marfin banke, a od tog iznosa ostalo je još 20 miliona evra. Ukupno ulaganje će biti veće od 100 miliona evra.

Holivudska glumica Pamela Anderson pre dve godine boravila je u Podgorici i tada je izrazila interes za „Atlas kapital centar“.

Pregovori menadžmenta „Atlas grupe“ sa menadžerima Lejdi Gage trajali su nekoliko nedelja, a pevačica je na kraju, kako se priča, pristala da se, uz određen honorar pojavi na otvaranju centra.

Poznata po svojoj neobičnoj odeći i izgledu Lejdi Gaga bi možda mogla da se na ovom događaju pojavi i u crnogorskoj narodnoj nošnji.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.