Ćirić: Pomoćićemo i privredi i gradjanima

0

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić izjavio je da će njegovo ministarstvo predložiti da se i privredi, kao i gradjanima, olakša otplata kredita i obaveze reprogramiraju na godinu ili …

BEOGRAD, 19. marta 2011. (Beta) – Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić izjavio je da će njegovo ministarstvo predložiti da se i privredi, kao i gradjanima, olakša otplata kredita i obaveze reprogramiraju na godinu ili dve.

„Moj posao biće da zajednički, s bankama, nadjemo način da pomognemo privredi jer ako privreda funkcioniše, servisira svoje obaveze i isplaćuje zarade zaposlenima, onda će i standard gradjana biti bolji“, rekao je Ćirić za današnji broj „Politike“.

Prema rečima Ćirića, zadatak Ministarstva ekonomije i Vlade je da dodatnim merama stimulišu privredu i preduzetnike da otvaraju nova radna mesta.

Drugi cilj je reindustrijalizacija Srbije i Ministarstvo ekonomije već radi na strategiji industrijske politike koja treba da definiše i sektore i pravce razvoja, kazao je Ćirić.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.