Prosinečki: Brinu me crne rupe

BEOGRAD, 20. marta 2011. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je nakon pobede nad BSK-om da je zadovoljan zbog četiri postignuta gola, ali je upozorio da je ekipa ponovo imala jedan loš period igre u drugom poluvremenu.

"Ne mogu da budem nezadovoljan, pošto je ekipa dala četiri gola, ali opet smo u drugom poluvremenu imali 'crnu rupu' od 15 minuta, kao i prošle srede protiv Partizana. Gosti su u tom periodu i dali gol, a zatim imali i šansu za izjednačenje", rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare posle pobede od 4:1 na Marakani.

Crvena zvezda se sada približila vodećem Partizanu na tri boda zaostatka, pošto su crno-beli ranije danas osvojili samo bod protiv Rada.

"Važno je što smo šmanjili razliku za vodećim Partizanom, ali rano je za priče o tituli, jer ima još mnogo da se igra do kraja prvenstva", zaključio je Prosinečki.

Kombinovani sastav Crvene zvezde u sredu će igrati protiv ruskog Zenita na Marakani, a dan kasnije prvi tim u Pireju igra prijateljsku utakmicu protiv Olimpijakosa.

Trener BSK Borče Milenko Kiković ocenio je da je njegova ekipa pružila maksimum.

"Imali smo situaciju da u nepovnoljnom trenutku gostujemo Crvenoj zvezdi, koja je prethodno izgubila u 'večitom' derbiju. Uz to, jurili su Partizan koji je danas odigrao nerešeno na Banjici. Pružili smo otpor koliko smo mogli, ali je Zvezda zasluženo pobedila i prikazala dobru igru", rekao je Kiković.

Pogledajte još