Stiven Tajler sa ćerkom Liv na premijeri filma "Super"

Baš liče Stiven Tajler, frontmen benda Aerosmith, i njegova ćerka, uspešna glumca Liv Tajler, zar ne? A nisu znali da su otac i ćerka dok Liv nije napunila deset godina, jer je majka krila tu činjenicu od nje...

Evo ih sada na premijeri filma "Super", u kome Liv igra jednu od glavnih uloga. Saznajte više o ovoj lepotici, a potom pogledajte i trejler filma "Super"!

(old_image)Lepa Liv ima interesantnu životnu priču... Rođena je 1. jula 1977. godine u Njujorku, s prezimenom Randgren, jer je njena majka bila u braku sa Todom Randgrenom kada se Liv rodila. Njena majka, model Bebe Bjuel, imala je osmomesečnu vezu sa Stivenom Tajlerom kada je bila u braku sa Randgrenom. Liv je saznala da joj je otac Stiven Tajler iz popularne grupe Aerosmith kada je imala deset godina. Tada je njena majka već bila razvedena od Randgrena i Liv je promenila prezime.

Od malih nogu Liv gradi dve karijere - kao model i kao glumica, u čemu joj je otac pomagao otvorivši joj vrata velikih modnih agencija i poznatih časopisa. Ipak, posvetila se glumi, gde je ime posebno izgradila zahvaljujući ulozi u filmu Bernarda Bertolučija "Ukradena lepota" (Stealing Beauty). Pojavljivala se u mnogim muzičkim spotovima, posebno u spotovima grupe Aerosmith (pogledajte gore spot za hit "Crazy"), a proslavile su je i uloge u serijalu "Gospodar prstenova" (The Lord of the Rings), "Armagedon" (Armageddon)...

Posle duže veze, Liv se venčala sa Rojstona Langdona, frontmenom grupe Spacehog, s kim ima sina Majla. Međutim, ovaj dugogodišnji par se razveo 2008. godine, a od tad Liv krije privatan život.

Pogledajte trejler najnovijeg filma sa Liv Tajler "Super" čiju režiju potpisuje Džejms Gan.

 

Pogledajte još