Nikitović: Nadam se dobrom rezultatu

BEOGRAD, 22. marta 2011. (Beta) - Košarkaši Crvene zvezde u prvom kolu Superlige gostuju kod kragujevačkog Radničkog, a novi trener Saša Nikitović rekao je da će ekipa učiniti sve da napravi iznenađenje u domaćem takmičenju, iako je poslednjih dana promenila sastav.

"Nastupićemo sa osam seniora i četiri igraca iz juniorskog pogona. Ovo je nova liga i novo takmičenje. U sportu je dozvoljeno nadati se, tražiti svoju šansu i praviti iznenađenja. Sa pozitivnom energijom i sa momcima koji su ostali uz Crvenu zvezdu do kraja, probaćemo da napravimo dobar rezultat i da budemo što bolje plasirani na tabeli", rekao je Nikitović za sajt kluba.

Nikitović je na klupi Zvezde zamenio Mihaila Uvalina, a ekipu su napustili Rikardo Marš i Strahinja Milošević.

"Što se tiče sutrašnje utakmice, ispred sebe imamo ekipu koja je bila bolje rangirana u Jadranskoj ligi i koja je pokazala više. Međutim, ovo je nova liga i novi izazovi i niko ne može da nam zabrani da se nadamo pozitivnim stvarima i dobrim rezultatima", kazao je Nikitović.

Centar crveno-belih Uroš Nikolić ocenio je da će takmičinje u Superligi biti izjednačeno i dodao da se nada dobrom rezultatu.

"Kreće nova liga i svi startuju od nule. Liga će biti dosta izjednačena i očekuju se iznenađenja. Svi znaju da je u Kragujevcu 'vruć teren i da je Radnički jako dobra ekipa. Dobro se poznajemo i tražićemo svoju šansu za pobedu. Nadam se dobrom rezultatu", zaključio je Nikolić.

Utakmica prvog kola Super lige igra Radnički-Crvena zvezda igra se sutra od 19 sati u Kragujevcu.

Pogledajte još