Kasne sastanci sa Putinom

0

Sastanci premijera Rusije Vladimira Putina sa srpskim zvaničnicima u Beogradu kasniće oko sat vremena zbog kašnjenja u poletanju njegovog aviona iz Ljubljane.Svečani doček premijera Rusije pred Palatom Srbija bio je …

BEOGRAD, 23. marta 2011. (Beta) – Sastanci premijera Rusije Vladimira Putina sa srpskim zvaničnicima u Beogradu kasniće oko sat vremena zbog kašnjenja u poletanju njegovog aviona iz Ljubljane.

Svečani doček premijera Rusije pred Palatom Srbija bio je najavljen za 11.20. Po planu posete, Putin će se prvo sastati s predsednikom Srbije Borisom Tadićem, nakon čega će uslediti plenarni sastanak dve delegacije kojim će predsedavati srpski predsednik.

Potom je predvidjen sastanak delegacija vlada Srbije i Rusije kojim će predsedavati Putin i srpski premijer Mirko Cvetković. Sastanci u Palati Srbija biće završeni potpisivanjem više sporazuma dve vlade, nakon čega su najavljene izjave za medije predsednika Srbije i premijera Rusije.

U Skupštini Srbije očekuju da će sastanak Putina s predsednicom parlamenta Slavicom Djukić – Dejanović i šefovima poslaničkih grupa početi u 15.45 umesto u 14.45 kako je prethodno najavljeno.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.