Reprezentativci Srbije optimisti pre meč sa Severnom Irskom

0

Fudbalski reprezentativci Srbije Marko Pantelić, Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov izjavili su u sredu da su optimisti i da očekuju dobar rezultat u predstojećoj utakmici protiv Severne Irske, u kvalifikacijama …

BEOGRAD, 23. marta 2011. (Beta) – Fudbalski reprezentativci Srbije Marko Pantelić, Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov izjavili su u sredu da su optimisti i da očekuju dobar rezultat u predstojećoj utakmici protiv Severne Irske, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

„Uvek na budućnost gledam pozitivno i ne gubim nadu u ostvarenje naših ciljeva. Nema utakmice u kojoj ću se pomiriti sa podredjenim položajem, pa ni sada, kada ćemo igrati bez pomoći navijača. Kod kuće treba da pobedimo na svakoj utakmici i nema odstupanja ni pred meč protiv Severne Irske“, rekao je Pantelić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Reprezentacija Srbije u petak od 20.30 na stadionu Crvene zvezde u Beogradu igra protiv Severne Irske kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

Utakmica će biti odigrana pred praznim stadionom, pošto je zbog nereda u Djenovi Evropska fudbalska unija (Uefa), izmedju ostalog, suspendovala Srbiju i sa jednom utakmicom bez prisustva publike. „Ambijent jeste neprirodan kada nema ljudi na tribinama, ali možda i nije loše da se sami, na naš kvalitet, volju i želju, izborimo za povratak poverenja naroda“, rekao je napadač grčkog Olimpijakosa.

Reprezentacija Srbije je odigrala četiri utakmice u kvalifikacijama i osvojila četiri boda, zbog čega se nalazi na pretposlednjem, petom mestu na tabeli Grupe C.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.