Karolina Gočeva: Nisam više devojčica

Karolina Gočeva snimila je novi spot za pesmu „Više se ne vraćaš“. Inače, iza ovog singla stoji, pored Karoline, i Vlatko Stefanovski.

Osim novog spota, Karolina je predstavila i novi album „Kap ispod neba“. Pored Stefanovskog, i Sky Wikluh je učestvovao na pesmi „Kraj“, koja zvuči fenomenalno.

O novom albumu...

Album je izašao još pre Nove godine u Makedoniji, a pre mesec dana u Srbiji. Mogu slobodno da kažem da je ovo moj najbolji do sada. Nadam se da ćemo naići na dobar odziv kao i u Makedoniji. Sve pesme su pažljivo birane, sve sam ih ja odabrala i u njima sam se pronalazila. Nijedna pesma nije „zalutala“, sve imaju melodije koje mi se dopadaju i snažne tekstove. Zbog obaveza koje sam imala, tek sad krećem u promociju...

Humanitarni rad...

Sa koleginicama Ninom Badrić, Aleksandrom Radović i Majom Star, snimila sam pesmu „Moj život, moja pjesma“. Zajedno smo podržale projekat čiji je cilj podizanje svesti o raku grlića materice, i podrška ženama obolelim od ove bolesti... Posle snimanja pesme i spota, zajedno smo održale koncerte u Zagrebu, Sarajevu, Skoplju, Beogradu...

O saradnji sa Vlatkom Stefanovskim...

Mi se poznajemo već dugo. I na poslednjem albumu imali smo kratku saradnju. Kada sam prvi put čula pesmu „Više se ne vraćaš“, shvatila sam da samo Vlatko može da je odsvira na pravi način. On joj je dao draž i učinio je kompletnom. I stvarno je ispalo sjajno, zvuči kao Santana u najboljim danima...

Novi spot Karoline Gočeve, "Više se ne vraćaš":

Solistički koncert...

Održaće se 13. maja u Areni „Boris Trajkovski“ u Makedoniji. Pevaću pesme sa novog albuma, i stare hitove. Ova Arena je velika, u njoj je nastupala Ceca, sledeće nedelje će Brena... Svi ste pozvani!
Nadam se da ću do kraja godine imati koncert i u Beogradu. Mislim da bi Sava centar bio najprigodniji.

O novom spotu...

- U novom spotu kao glavni akteri pojavljuju se poznati, mladi makedonski glumci. Prepoznaćete lepu glumicu Vesnu, koja tumači glavnu ulogu u pretposlednjem filmu Milča Mančevskog – „Senke“. Moja ideja je bila da u centru pažnje bude ljubavna, tragična priča, a da se Vlatko i ja pojavljujemo odvojeno, u posebnim kadrovima.

Na novinarsko pitanje koliko je koštao spot, s obzirom da izgleda dobro i deluje skupo, Karolina je odgovorila da ne zna, i da se o tome brine njen menadžment. Od njenog menadžmenta dobili smo odgovor da je spot stajao 15 000 evra.

Karolina o sebi...

- Naravno da sam se dosta promenila od kako je izašao moj poslednji CD. Više nisam devojčica, već žena koja je potpuno sazrela i zna šta hoće, a to se odražava i na moju muziku.

Tekst: Nada Veljković
Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još