Ana Ivanović i Andrea Petković pobedile u dublu

MAJAMI, 24. mart 2011. (FoNet) - Ana Ivanović i Nemica Andrea Petković plasirale su se u drugo kolo turnira masters serije u Majamiju u konkurenciji parova, pošto su na startu takmičenja pobedile Anastasiju Rodionovu iz Australije i Čiju Jung Čuang iz Tajpeha rezultatom 4:6, 7:5, 10:5.

U meču sa dosta obrta Ivanović i Petković su ipak potvrdile kvalitet i prošle u drugo kolo drugog ovogodišnjeg mastersa. Prošle sedmice one su nastupile i u Indijan Velsu, ali su izgubile na startu.

Srpkinja i naturalizovana Nemica srpskog porekla mogle su posao da završe brže nego što su to uradile, da u drugom setu nisu ispustile vođstvo od 5:1 i dozvolile protivnicima da izjednače na 5:5.

Taj deo igre Ivanović i Petković su ipak dobile 7:5, da bi u super taj brejku zaigrale maksimalno koncentrisano i lako ga rešile u svoju korist.

U drugom kolu Ivanović i Petković će igrat protiv uspešnijih iz duela u kome Čehinje Iveta Benešova i Barbora Zahlavova Stricova igraju protiv Poljakinja Klaudije Jans i Alisije Rosolske.

Pogledajte još