Revija Suzane Perić doslovno oborila s nogu

Modna kreatorka Suzana Perić je sinoć u Belexpo centru prikazala novu kolekciju za proleće/leto 2011, koja nosi pomalo misteriozni naziv "Buondi dive šapuću".

Umesto Bojane Stojković koja je opravdano odsutna jer odbrojava dane do svog porođaja, uloga novog zaštitnog lica pripala je Nini Janković, glumici trenutno najaktuelnijeg domaćeg fima "Montevideo, Bog te video". Lepa Nina je uz Nemanju Pajića, jedinog predstavnika jačeg pola na pisti, i započela sinoćni performans.

Iako smo navikli da revije SP uvek kasne zbog mnogobrojnog interesovanja zvanica i traženja po nekog VIP mesta više, sinoć je zaista bilo vredno čekati. Što zbog prelepih modela koja je SP pripremila, što zbog simpatičnih neplaniranih vratolomija manekenki koje su sa strmoglavo visokih potpetica, šarmantno, u tri navrata pale po sred piste.

Prikazana kolekcija odiše kreatorkinim autorskim pečatom u vidu kvalitetnih lepršavih materijala uobličenih u ženstvene linije koje mogu poneti sve žene koje se osećaju i koje žele da izgledaju kao Dive.

U kreacijama dominira prepoznatljiva SP crvena boja, ali i tirkiz, pink, narandžasta, zatim šareni plavo - zeleni, kao i tigrasti printovi, nežna bež i roza nijansa, kao i neizostavna crna boja za večernje prilike. Uz sve kombinacije Suzana je vrlo vešto uklopila savršeno odabrane komade aksesoara.

U publici su se kao i uvek našle mnogobrojne poznate ličnosti, počev od Milke Forcan i Nede Ukraden koje su došle sa ćerkama, zatim Isidora Bjelica, Gordan Kičić, Marija Maćić, Ašok Murti, Sandra Čoban, Vuk Brajović, Goga Sekulić, Sonja Šašić, Nikola Lazetić sa devojkom, Sandra Obradović, konzuli ambasada, mnogobrojni predstavnici medija, kao i mnogi drugi pripadnici beogradskog džet seta.

Ako je suditi po aplauzu koji je kreatorka dobila na kraju revije, novi modeli su definitivno zablistali u očima sinoć prisutnih zvanica, te ćemo ih sigurno viđati na pripadnicama lepšeg pola ovog proleća i leta.

Reviju omaž profesorki Anđelki Slijepčević pogledajte OVDE

Reviju kupaćih kostima pogledajte OVDE

Foto: Click

Pogledajte još