Najlepše hostese 49. Sajma automobila

Pažnju muških posetilaca u najvećoj hali 49. Međunarodnog Sajma automobila, kao i 6. Međunarodnog sajma motocikala i bicikala sinoć je, osim četvorotočkaša i dvotočkaša, privukao i izbor za najlepšu hostesu na smotri.

Najlepša hostesa na Sajmu motocikala - “Motopassion” je Aleksandra Tanasković koja je osvojila vaučer od 300 evra koji se može iskoristiti za putovanje po izboru, prenosi "Blic".

Jelena Marinković (20), studentkinja Beogradske poslovne škole, proglašena je za “Mis salona automobila”, a ona je pobrala i najviše simpatija posetilaca.

Druga i treća pratilja na Sajmu automobila su Ana Dankov, hostesa sa štanda “Honde” i Jasmina Koprivica, koja je posetiocima predstavljala “amarok” na štandu “Folksvagena”. Njih dve su, takođe, nagrađene vaučerima za putovanja od 300, odnosno 200 evra.
 
Jelena Marinković posetiocima predstavlja automobil C3 na štandu “citroena”. Cena ovog vozila, proglašenog za automobil godine, je 16.990 evra. Jelena je prvi put hostesa na Sajmu, a inače je iz Uba.
 
- Nisam očekivala da ću pobediti. Čak nisam ni htela da se prijavim, već me u poslednjem trenutku prijavila šefica. Pre izbora sam imala toliku tremu da sam razmišljala da odustanem. Sada mi je drago što nisam. Studentkinja sam, pa planiram da uspešno završim školu, a volela bih da se oprobam i u glumi - kaže Marinkovićeva za "Blic".
 
Sajam automobila, kao i smotra motocikala i bicikala, traje do 3. aprila.

Pogledajte još