"Suri Kruz ne jede gumene p-e-n-i-s-e", kaže mama Kejti

U gostovanju u šouu Elen Dedženeris (The Ellen DeGeneres Show), Kejti Holms (Katie Holmes) je objasnila kako se desilo da je njena ćerka Suri fotografisana sa kutijom gumenih bombona u obliku muškog polnog organa.

U emisiji koja će biti emitovana 1. aprila, popularna glumica i supruga Toma Kruza (Tom Cruise), tridesetdvogodišnja Kejti Holms objasnila je kako je došlo do nepristojnog incidenta "gumenih bombona u obliku muškog polnog organa" kojima su se američki mediji bavili danima.

- Nedavno sam je odvela na sladoled u Njujorku, u "Serendipity", u koji idemo stalno. To je mesto za decu. Mušterije su deca. Ušle smo i dok smo čekale sto ona je zgrabila gumene bombone u obliku muškog polnog organa. Bila sam zgrožena. P-e-n-i-s gumene bombone. Pomislila sam "a ne to nisu one u obliku ribica" - počela je svoju priču Kejti.

- Upravo se tako i zovu "p-e-n-i-s gumene bombone" i tako i izgledaju. Držala je kutiju, a meni je proletelo kroz glavu "ok, wow, ne treba nam ovo sada". Jer, pomislila sam, kada bih joj rekla da ih vrati, ona bi pitala "zašto, šta je to?", a ja prosto nisam želela taj razgovor. Zašto to prodaju tamo? To je mesto za decu. I onda je na na naslovnici časopisa osvanulo kako joj ja dajem te gumene bombone..." - čini se da je iskrena i potrešena bila Kejti, koja svojoj princezi Suri ne ume da kaže "ne", jer i može da joj kupi sve.

I kao da ovakav neprijatan incident ne može da se desi svakom roditelju, američki mediji su se odmah ustremili na Kejti kako je njoj i Tomu potrebno savetovalište da im pomogne oko vaspitavanja male Suri.

Šta vi mislite, da li Kejti i Tom preteruju? Da li su, da tako kažemo, "neobični roditelji"? Hm, svačega je tu bilo i pre ovih bombona...

Pogledajte još